Tomteskägg

Tomteskägg

Det är inte alla som orkar odla ett riktigt fint tomteskägg till julafton. Utifall skulle det behövas sparas en massa år för att det ska bli sådär långt och fluffigt som tomtens skägg är.

Som tur är finns det många olika skägg att handla online så att du som tomte bokstavligen kan mumla i skägget på julafton 2021. Vilket föredrar du?

Tre framstående skägg 2021

Mest skägg för slantarna

tomteskägg 3

Skägget som har du kan önska dig och med detta är det svårt att misslyckas. Snyggt va?

Gå direkt dit >

Mitt förstaval

tomteskägg 1

Fluffigt, vitt och helt optimalt tomteskägg gör det här till valet av skägg 2015.

Gå direkt dit >

Billigaste skägget

tomteskägg 2

Har du 49 kronor över och vill lägga de slantarna på ett skägg har du hittat rätt nu.

Gå direkt dit >

Mumla som tomten

Genom att skaffa dig ett riktigt snyggt tomteskägg så får du även bästa möjliga förutsättning att mumla i skägget likt en riktig tomte. Att hosta och harkla är något jultomten verkar vara född med. Du kan alltid kombinera en tomtemask med ett fint skägg för att på så vis få upp en stilig tomtemundering. Skägg ingår vid köp av många masker då det är en stor del av ansiktförklädnaden.

Gör ett tomteskägg av bomull

Ibland går det bra att göra sakerna själv istället för att handla. Tomteskägg är en sådan sak som faller in under kategorin lätt att göra själv. Det du behöv är bomull och något att fästa med. Lim rekommenderas inte då lim är väldigt svårt att få bort. Att skaffa en tejp av något starkare modell skulle vara att föredra. En sådan tejp kommer hålla ditt hemmagjorda tomteskägg på plats och inte riskera att falla. Det skulle väl vara snopet om du mitt i din julklappsutdelningen plötsligt tappar skägget? Vad skulle de minsta barnen säga om dom får syn på självaste tomtefar utan skägg? Jaja inte skulle det vara hela världen utan en sådan händelse kommer garanterat komma fast för en lång tid framöver.

Heltäckande tomte med ögonbryn

Det här med att vara tomte går att ta till olika nivåer som jag skrivit om här på sajten tomtedräkter.nu. Vissa vill maximera sin insats och då kan det vara idé att köpa ett par ögonbryn till din tomteluva och ditt tomteskägg. Det är lika där att det skulle fungera hur bra som helst att bara ta lite bomull men det går såklart även det att införskaffa online.

Att handla framför datorn är smidigt och allt fler väljer varje år att skaffa både sina julklappar och sina tomtedräkter online istället för att trängas i butiker. Det spar både tid och är många gånger även mycket billigare än i butikerna som måste täcka mer kostnader är onlinebutikerna. Kostar som du som konsument får stå för.

Ögonbryn 39 kronor

ögonbryn tomteskägg

Gå direkt dit >