Tomtemask

Tomtemask

En mask kan vara otroligt mystisk och det gäller inte minst en tomtemask. Och det är huvudsyftet med all sorts utklädnad, att bli lite mer hemlighetsfull, det ska väl inte kunna gå att gissa vem som är tomten 2021? Allt för lätt ska det inte gå i vilket fall och en ansiktsförklädnad kommer göra att det blir svårt att upptäcka vem som befinner sig bakom tomtemasken.

Tips på tomtetäckmantel 2021

Bästa tomtemasken

 tomtemask 1

En klassisk mask som gör att du ska kommer se ut precis som tomten ska eller hur?

Gå direkt dit >

Valet av gummimask

tomtemask gummi

Om du söker en ansiktsmask i gummi är det den här som gäller. 249 kronor kostar den.

Gå direkt dit >

Billigaste kapet

tomtemask 2

Dra på dig en röd t-shirt och den här masken så är tomten kommen, svårare än så behöver det inte vara.

Gå direkt dit >

En mask tusen möjligheter

Ett tomteluva i all ära men en luva gör inte att ditt ansikte döljs likt en ansiktsmask gör. En tomtemask bör kunna ses som den optimala täckmanteln under julen och kommer leda till en hel del gissande om vem som faktiskt döljer sig där bakom. Du som tomte kan välja inte prata så mycket utan mest mumla från ordet för en ännu högre spänningsfaktor.

En mask är inte bara praktisk det är också ett väldigt smidigt alternativ. Du kan stoppa ner den i fickan och ta på dig tomtemasken när det är dags att förvandlas till jultomten. Extra populärt är det att ha en sådan här ansiktsförklädnad på julfester där en tomtedräkt kan kännas vara “lite för mycket”.

Tillverka egen tomteförklädnad

Att göra en mask kan vara klurigt om du vill ha den så realistisk som möjlig. Du behöver köpa latex och en klar idé hur du ska bygga upp masken.

Du kan alltid välja ett lättare alternativ och göra en tomtemask i papper. Införskaffa ett flexibelt papper sen är det bara att rita ett ansikte föreställandes en tomte. Du kan också skriva ut en bild på en tomte och använda det rakt av. Låt fantasin flöda så kommer du förhoppnings på ett bra sätt att skaffa en egen tomtemask. Klicka på knappen under så kommer du till en onlinebutik som har allt som du kan tänkas behövas för att skapa själv.

Här köper du allt för att göra en egen tomtemask>

Har du tips hur man gör en kreativ mask som du vill dela med dig av? Skicka gärna in så lägger jag upp ditt tips här på sidan.

Kolla även sidan tomteluva som är ett utmärkt alternativ till en hel tomtedräkt.