Barn

Tomtedräkt för barn

För barnen är julen extra rolig och med en tomtedräkt barn får ungarna en stämningsfull jul 2021. Att småttingarna uppskattar julen enormt mycket är knappast någon hemlighet. Då passar det extra bra med en passande tomtekostym.

Om du söker efter en fin kreation till barn hoppas jag att förslagen på dräkterna och tomteklänningarna nedanför ska vara till hjälp.

Tomtemunderingar till kids

Favoritdressen

tomtedräkt barn 1

Den optimala dräkten för den lilla nissen som vill fira jul med högsta möjliga stil. Ett set innehållandes allt han kan tänkas behöva.

Gå direkt dit >

Bra värde 299 kr

Svarta fina knappar och en mössa kommer göra att den lilla tösen kommer älska den här tomtedräkten. Mellan 3-6 år.

Gå direkt dit >

Billigaste klänningen

tomtedräkt barn 3

Har du en hundralapp över så får du tillbaks en krona och den här dräkten om du vill lämna ifrån dig den.

Gå direkt dit >

Ge barnen fina minnen

Julen kan anses vara barnens högtid och om du har barn så låt de få så fina minnen som möjligt kan. Julklappar och godis i massor i all ära men visst bli allt så mycket roligare med maskeradkläder? Dräkter och klänningar för barnen är en stämningsförhöjare som heter duga. Perfekt att ha på själva julafton eller ett par innan. Julen är lång och det är inte fel att använda tomtedräkter från 1 advent och ända fram till året är slut. Det är lika bra att låta barnen få slita lite på sina nya favoritdräkter.

Dräkterna är dessutom inte alls dyra utan de exempel du fått på den här sidan ligger mellan 99 kronor till 299 kronor.

Hoppas att förslagen på dräkter till barn hjälpt dig i din jakt efter en fin kreation.