Luciakrona

Luciakrona

Att ljus hör lucia till är lika självklart som att en luciakrona här hemma på den som ska lussa. Viss vill ha traditionella levande ljus i kronan medans andra föredrar mer nymodiga LED ljus för att inte riskera att elden sprider sig till året eller andra brandfarliga saker.

Att ha levande ljus rekommenderas bara för lucior som har fullständig koll på hår och omgivning så att risken för elden att sprida sig ska vara minimal. Här på Sveriges största hemsida om tomtedräkter och tillbehör hittar du några tips på kronor med ofarliga ljus för största säkerhet. Vilken luciakrona väljer du 2021?

Kronor att lussa i för lucia

Klassisk krona

luciakrona 2

En enkel luciakrona med 5 ljus som drivs med lika många batterier av modellen AA. 99 kronor så är den din.

Gå direkt dit >

LED lucian 2021

luciakrona 1

En smart krona med ledljus som kommer hålla år efter år. En bra investering helt enkelt.

Gå direkt dit >

Luciakrona i plast

luciakrona 3 blå

En aning lyxigare luciakrona för den medvetne lucian som inte nöjer sig med annat än det bästa.

Gå direkt dit >

Kronor i plast

Som du ser här är de flesta luciakronor i plast och det är också så det har sett ut väldigt många år tillbaks i tiden. Varför? En krona ska vara billig och den ska framförallt vara lätt så även de minsta barnen kan bär den på huvudet utan att det ska kännas allt för mycket. Lucia är för alla oavsett ålder och det är en stund där alla åldrar sammanstrålar och firar tillsammans.

Har du kommit på vilken luciakrona du ska skaffa 2021? Då har sidan syfte slagit in och jag får önska dig en trevlig lucia och hoppas att du kommer få mycket glädje från den nyinköpta kronan. Hitta du inte luciakrona som du tyckte passa här? Då är ett tips att kolla på ebay eller någon liknade sajt där folk brukar vilja säja dessa sort prylar när det närmar sig lucia. Lycka till!

Kolla även in sidan lucialinne om du är på jakt efter det också.