Tomteluva

Tomteluva

Om du inte väljer att skaffa en hel tomtedräkt är det populäraste att slå till på en tomteluva. Att ha en huvudbonad kommer trots allt göra dig mer tomte än utan, rätt så mycket mer skulle jag vilja påstå.

Vill du ha tips på tomteluvor för både barn, baby och vuxna? Då kommer den här sidan vara hjälpfull och ge dig en komplett översyn av fina luvor att handla online.

Några förslag på huvudbonader 2021

Bäst för pengarna

tomteluva 2015 bäst

Ett tomteluva som har alla ingredienser som behövs för att lyckas bli en snygg tomte. 89 kronor.

Gå direkt dit >

Lyxigaste luvan 2021

lux luva tomte 2015

Något att satsa på för dig som vill ha det lyxigaste. Fortfarande till okej pris, 199 kronor.

Gå direkt dit >

Billigaste kapet

budgetluva

29 kronor ger du för den här luvan som fått det passande namnet “budget” Luva som luva?

Gå direkt dit >

En luva gör så mycket

Visst är det så att en tomteluva gör att du kommer bli “lagom mycket” tomte. Innan du klipper till på en huvudbonad är det några kort frågor du ska ställa dig för att du ska känna dig så nöjd som möjligt in din nyinköpta tomteluva.

– Hur lång ska luvan vara?

Det är en smaksak som bara du kan avgöra vad som är rätt eller fel. Är du osäker gör det då enkelt för dig och välj en med lagom längd.

– Hur mycket måste jag spendera på en huvudbonad till jul?

Att tomteluvor inte kostar allt för mycket är bra. Bestäm dig dock om du vill ge 29 kronor som de billigaste luvorna kostar eller ha en lyxigare modell för 199 kronor som den dyraste kostar.

– Ingår luva i alla dräkter?

Var noga med att kolla så att allt igår när du skaffar en tomtedräkt. Oftast ingår tomteluva men konstigt nog så gör det inte det vid köp av en hel del dräkter. Var uppmärksam vad som igår som sagt!

Tomteluva för baby

Det är inte bara själva tomten som ska ha en tomteluva utan även barn och kanske framförallt baby som vill klä ut sig i en passande huvudbonad till julen. Att få sin egen luva kan hjälpa de allra minsta att känna mer samhörighet med jultomten. Det är dessutom väldigt kul att få göra sig julfin på julafton.

Det är inte bara barn och bebisar som kan bära luva. Även husdjur som hundar och katter kan få en tomteluva dagen till ära.

För barn

tomteluva för barn

Den klassiska röda med vit trim perfekt till ett barn. 29 kronor dessutom!

Gå direkt dit >

För katt

tomteluva katt

Missens egna luva bör vara världens minsta. Vill katten ha den här tomteluvan?

Gå direkt dit >

För hund

tomteluva hund

Den här luvan är ett utmärkt val till er hund. Se dock till så att hunden gillar att ha den på sig.

Gå direkt dit >

Grunden i utklädnaden till jul

Om du vill göra det enkelt för dig så räcker det faktiskt med att skaffa en tomteluva eftersom det är grunden till att vara tomte. Att välja en modell där skägg igår är extra populärt eftersom det tillsammans med en röd tröja fungerar finfint att klä ut sig i. Hoppas sidan gjorde så du fick tips om vart du kan hitta bäst julluvor 2021.

Du har väl kollat alla juldräkter? Om inte gå dit nu >

Vill du skaffa din luva från utlandet så rekommenderar jag LIT som har extremt bra priser kolla in de om du inte hittat någon du känner dig nöjd med.

Här köper du din tomteluva från utlandet >