Tomteklänning

Tomteklänning

En snygg tomteklänning kommer göra vem som helst av det kvinnliga könet till en tomtemor. Det är inte bara killar och män som ska bära en tomtedräkt i juletider då det finns gott om klänningar att välja på för alla tjejer och kvinnor.

Är ni ett par som ska iväg på en julfest? Då är det väl kanske optimalt att klä ut er som tomtefar och tomtemor, bättre och mer juligt kan det knappast bli. Många av dressarna är aning sexiga men de som tipsat om nedan bör anses som skapligt neutrala.

 

Juliga dressar till tomtemor

Favoritdressen

Komplett tomteklänning som håller hög kvalité. Ingår gör även en tomteluva och ett bälte. 100% polyester.

Gå direkt dit >

Billigare alternativ

tomteklänning 2

Lite kortkort men en hel och relativt oskyldig tomtedräkt till henne. Priset på 229 kronor är dessutom kalas.

Gå direkt dit >

Billigaste kapet

tomteklänning 3

Okej inte en klänning men väl ett snyggt tomteförkläde som passar utmärkt på de flesta kvinnor.

Gå direkt dit >

Klänningar för mer stämning

Att skaffa en klänning, en dräkt, en mask eller något som sätter bättre prägel på julen är stämningsfullt. Det fina är att alla kan klä ut sig då utbudet är stort och tänker allt från små bebisar till gamla kvinnor och män. Det finns så att säga en tomtedräkt för alla, det gäller bara att leta på rätt dress just för dig.

De flesta tomteklänningar symboliserar som sagt på sexism och inget fel med det för det. Om du är ute efter det får du inga konkreta tips just på den här sidan men om du kollar in butikerna som de tipsas om så kommer du garanterat hitta en sexig tomtedress.

Hoppas att du fastnade för någon av klänningarna som jag lyft fram här.